Nordpeis Me Wall

november 11, 2019


Nordpeis ME-Wall

-En vegghengt vedovn i et unikt design


"Dont´t be square!" Nordpeis Me Wall ble introdusert som et friskt pust blant de ellers velkjente formene og fasongene i peisovnsegmentet på markedet.

Me er utradisjonell på mange måter, med først og fremst er den runde fasongen noe helt nytt som byr på mange spennende løsninger. Me Wall kan nemlig henges rett på pipen din, og er med dette et unikt designelement i stuen.

Peisovnen kan også monteres rett på en trevegg ved bruk av den sirkulære brannmursplaten i stål, og tilkobles en stålpipe i toppen, eller bakkant av ovnen. Dette gjør ovnen meget fleksibel med tanke på plassering i rommet, og i hvilken høyde fra gulvet du ønsker at den skal henge,

Nordpeis Me Wall er utviklet med mulighet for direkte tilluft. Dette er spesielt viktig i nye boliger med mekanisk ventilasjon. Forbrenningsluften til ovnen kan tilføres skjult via en ventilert stålpipe direkte i toppen av ovnen, eller via veggen den henger på. Har du en ventilert elementpipe kan luften tilføres i bakkant av ovnen.

 

Med eller uten sideglass?

Nordpeis ME-Wall kan bestilles med eller uten sideglass. Med de store sideglassene kan du nyte de rentbrennende flammene fra hele stuen. I noen tilfeller kan det allikevel være hensiktsmessig å velge modellen uten sideglass. Sideglassene vil kreve lengre avstander til vegger og møblement på grunn av høyere varmestråling. Har du dårlig plass der ovnen skal plasseres, så er kanskje Me uten sideglass ovnen for deg.

God vedlengde!

De fleste ovnene på markedet i dag, lages i et slankt og høyreist design. Dette gjør at de fleste peisovnene også har 30cm vedlengde. Selvom dette er en standard vedlengde i dag, kan det noen ganger være praktisk å ha plass til noe lengre kubber. På grunn av det runde designet rommer faktisk Me-Wall hele 37cm lange vedkubber.

Mange varianter

I videoen med Halvor bakke ser du hvordan hvordan det runde designet byr på mange forskjellige løsninger. Nordpeis Me-serien kan leveres som vegghengt, takhengt, og som gulvstående varianter.

 

 

Trenger du hjelp til montering?

Ildstedbutikken har egne sertifiserte montører som kan hjelpe deg med monteringen. Våre montører har gjennomført monteringskurs 1 og 2 gjennom bransjeorganisasjonen Norsk Varme. I tillegg innehar vi sentralgodkjenning med ansvarsrett.

Kjøper du en peisovn og installasjon hos oss, kan du derfor være trygg på at installasjonen gjøres i tråd med gjeldene brannforskrifter og monteringsanvisninger.

Etter en installasjon av oss, vil du også motta en kontrollerklæring, der vi står som ansvarlig aktør for jobben som er utført. Dette dokumentet er ditt godkjenningsbevis, som du som huseier sender inn til ditt lokale feiervesen.

 

 


Bli med i vår kundeklubb