Peismontører med sentral godkjenning

Skal du kjøpe et nytt ildsted av oss? Spør oss også om montering! Vi har egne montører, og hjelper deg gjerne med installasjon av ditt nye ildsted. Vi har lang erfaring i bransjen, og har en bred kompetanse innenfor montering og rehabilitering. Våre montører har gjennomført monteringskurs 1 og 2 i regi av bransjeorganisasjonen Norsk Varme. I tillegg innehar vi en sentral godkjenning, og er med dette godkjent for ansvarsrett. Når vi monterer kan du være sikker på at ditt nye ildsted monteres etter forskriftene.

 

To spesialiserte montøravdeliger:

Vi har valgt å sette opp to montøravdelinger hos oss. En avdeling for ovn og elementpeis-monteringer, og en spesialavdeling for større peis og pipe-prosjekter for proff og privatmarkedet. På denne måten har vi full kontroll på logistikken og kompetansen som skal tilegnes de forskjellige prosjektene.

 

Hvor kan vi tilby montering?

Vi tilbyr montering hovedsakelig på østlandet med egne montører (herunder: Buskerud, Oslo/Akershus, og deler av Oppland) Ta kontakt med oss dersom du er i tvil om vi dekker akkurat ditt område.

 

Enklere blir det ikke!

1: Finn ditt nye ildsted i vår nettbutikk, eller i samråd med en av våre kunderådgivere.

2: Send oss et bilde av hvor du vil installere ildstedet, og vi gir deg en fastpris på monteringen.

3: Avtal en tid for montering.

Vi tar med oss ildstedet og monterer på avtalt sted og tidspunkt. I tillegg vil du motta et utfylt kontrollskjema signert av våre montører.

 

 

Bli med i vår kundeklubb