Trygg netthandel

Kjøp av varer på Ildstedbutikken.no

Når du handler i vår nettbutikk, handler du alltid trygt. Vi benytter kun krypterte og sikre betalingsløsninger som for eksempel Vipps, Visa og Mastercard, som er solide og anerkjente betalingsløsninger.

Ved mottak av varer:

Når du mottar din forsendelse, anbefaler vi deg å kontrollere følgende før du signerer for mottaket.

  1. Kontroller at du har fått alle kolliene i henhold til fraktbrevet som følger forsendelsen. 
  2. Kontroller at emballasjen er hel og uten skader. Er du i tvil, fotografer emballasjen før du åpner den og kontroller om produktet er skadet i transport.
  3. Dersom alt er korrekt og ser fint ut, så kan du signere for mottaket.

Dersom det er skader på produktet, skal du ikke å signere på mottaket. Transportøren vil i dette tilfellet ta med seg varen tilbake. Ta deretter kontakt med oss, slik at vi kan ordne en ny vare til deg.

Oppbevaring:

Våre peiser og ovner er produsert i stål og støpejern. Produktene må derfor ikke oppbevares ute eller i en garasje, da fuktighet og/eller kondens kan føre til at det oppstår overflaterust på produktet. Plasser derfor produktet inne i huset, eller på et tørt sted med en jevn temperatur fram til ovnen eller peisen skal monteres.

Angrerett:

Når du handler i vår nettbutikk, har du som forbruker automatisk 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven (Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler). Det vil si at du som kunde kan angre på ditt kjøp å returnere varen til oss innen 14 dager fra mottak. Varen må derimot være uskadet, og pakkes på en forsvarlig måte (helst i originalemballasjen slik den ankom), før den sendes tilbake. Ta kontakt med oss dersom det ikke er mulig å pakke den i originalemballasjen, slik at vi kan instruere deg i hvordan produktet må pakkes. Dersom du velger å benytte deg av angreretten må du selv dekke retur og fraktkostnader for denne forsendelsen. Les mer om dine rettigheter i forbrukerrådets veiledning til angrerettloven.

 

30 DAGERS ÅPENT KJØP!: 

Vi strekker oss enda lenger, og tilbyr 30 dagers åpent kjøp dersom du handler i vår nettbutikk. Du kan altså når som helst innen 30 dager sende varen du har kjøpt av oss i retur, og vi vil tilbakeføre pengene til din konto. Denne avtalen er gyldig ved følgende kriterier:

  • Varen må være i ubrutt originalemballasje og på pall, og i samme uskadet stand som ved ankomst til kundens adresse.
  • Varen må ha vært oppbevart tørt og på et sted med jevn temperatur i kundens eie. (Ref: punkt om oppbevaring over)
  • En epost må sendes til oss med melding om at varen skal returneres. Kvittering/bankutskrift må legges ved som vedlegg.
  • Kontonummer for tilbakeføringen av pengene må oppgis i eposten.
  • Retur av varen og fraktkostnader som følge av returen må arrangeres og dekkes av kjøper.

Når vi mottar varen hos oss, vil vi kontrollere varen for eventuelle skader, og tilbakeføre pengene til kundens kontonummer innen 5 virkedager.

 

 

Bli med i vår kundeklubb