Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål:

"Har vi en fysisk butikk eller et showroom?" - Ildstedbutikken ble stiftet i 2017 og er et datterselskap  av Alfa Varme og Pipeteknikk AS. Vi holder foreløpig til i deres lokaler på Geithus, der vi stiller ut noen modeller fra hver produsent. Vi jobber derimot aktivt for å utvide med flere showroom på Østlandet, og på sikt i resten av Norge.

"Har dere egne montører?" - Ja, Alfa Varme og Pipeteknikk AS er vår samarbeidspartner på monteringer. Alfa Varme har jobbet lenge i bransjen, og har en bred kompetanse innenfor montering og rehabilitering. Alfa Varme er også en aktør med sentral godkjenning, og alle deres montører har gjennomført monteringskurs 1 og 2 i regi av bransjeorganisasjonen Norsk Varme. Vi samarbeider også med lokale montører rundt i Norge.

"Sender dere over hele Norge?" - Ja, vi samarbeider tett med Ramberg transport og logistikk, og kan tilby gratis frakt til 25 fraktterminaler fordelt over hele Norge. Vi kan også sende våre produkter hjem til din gårdsplass til konkurransedyktige priser. Les mer om våre fraktbetingelser her.

"Må jeg betale varen før jeg får den hjem?" - Nei, når  du handler i vår nettbutikk, handler du alltid trygt. Vi har et samarbeid med Klarna, som er en solid og anerkjent betalingsløsning. Fordelen med å handle gjennom Klarna er at du ikke behøver å betale før du har mottatt varen. På denne måten kan du som kunde kontrollere at du har mottatt riktig i henhold til ordrebekreftelsen, og samtidig se at den er hel og uskadet før du betaler. Les mer om  Klarnas kjøpersikkerhet her.

 

 

Bli med i vår kundeklubb