Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål:

"Har vi en fysisk butikk eller et showroom?" - Ildstedbutikken er et datterselskap  av Alfa Varme og Pipeteknikk AS. Vi holder til i deres lokaler på Geithus, der vi stiller ut noen modeller fra hver produsent. Vi jobber derimot aktivt for å utvide med flere showroom på Østlandet, og på sikt i resten av Norge.

"Har dere egne montører?" - Ja, Alfa Varme og Pipeteknikk AS er vår samarbeidspartner på monteringer. Alfa Varme har jobbet lenge i bransjen, og har en bred kompetanse innenfor montering og rehabilitering. Alfa Varme er også en aktør med sentral godkjenning, og alle deres montører har gjennomført monteringskurs 1 og 2 i regi av bransjeorganisasjonen Norsk Varme. Vi samarbeider også med lokale montører rundt i Norge.

"Sender dere over hele Norge?" - Ja, vi sender varer over hele landet, og hjem til din gårdsplass til konkurransedyktige priser. Les mer om våre fraktbetingelser her.

"Må jeg betale varen før jeg får den hjem?" - Nei, når  du handler i vår nettbutikk, handler du alltid trygt. Vi har et samarbeid med Klarna, som er en solid og anerkjent betalingsløsning. Fordelen med å handle gjennom Klarna er at du ikke behøver å betale før du har mottatt varen. På denne måten kan du som kunde kontrollere at du har mottatt riktig i henhold til ordrebekreftelsen, og samtidig se at den er hel og uskadet før du betaler. Les mer om  Klarnas kjøpersikkerhet her.

 

 

Bli med i vår kundeklubb