Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål:

"Har vi en fysisk butikk eller et showroom?" - Ildstedbutikken er nettbutikken til Alfa Varme og Pipeteknikk AS. Vi holder til i egne lokaler på Geithus, der vi stiller ut noen modeller fra hver produsent. Vi jobber derimot aktivt for å utvide med flere showroom på Østlandet, og på sikt i resten av Norge.

"Har dere egne montører?" - Ja, v i har egne montører, og hjelper deg gjerne med installasjon av ditt nye ildsted. Vi har lang erfaring i bransjen, og har en bred kompetanse innenfor montering og rehabilitering. Våre montører har gjennomført monteringskurs 1 og 2 i regi av bransjeorganisasjonen Norsk Varme. I tillegg innehar vi en sentral godkjenning, og er med dette godkjent for ansvarsrett. Når vi monterer kan du være sikker på at ditt nye ildsted monteres etter forskriftene. Vi monterer på store deler av østlandet.

"Sender dere over hele Norge?" - Ja, vi sender varer over hele landet, og hjem til din gårdsplass til konkurransedyktige priser. Les mer om våre fraktbetingelser her.

"Må jeg betale varen før jeg får den hjem?" - Nei, når  du handler i vår nettbutikk, handler du alltid trygt. Vi har et samarbeid med Klarna, som er en solid og anerkjent betalingsløsning. Fordelen med å handle gjennom Klarna er at du ikke behøver å betale før du har mottatt varen. På denne måten kan du som kunde kontrollere at du har mottatt riktig i henhold til ordrebekreftelsen, og samtidig se at den er hel og uskadet før du betaler. Les mer om  Klarnas kjøpersikkerhet her.

 

 

Bli med i vår kundeklubb