Om oss

 

 

 Ildstedbutikken.no eies av Alfa Varme og Pipeteknikk AS, og har vært driftet av erfarne fagpersoner og håndverkere siden 2006. Med Ildstedbutikken.no ønsker vi å gi peisbransjen et forfriskende løft, der vi kan tilby den beste kundeveiledningen, og et stort sortiment til konkurransedyktige priser. Vår nettbutikk skal være oversiktlig og enkel å bruke, men også teknologisk banebrytende.

Vi brenner for deg! - Dette er vårt mantra, og skal være førende for alt vi foretar oss. Hos oss står kunden i fokus, og vår oppgave er å gjøre deg som kunde fornøyd gjennom riktig og rask veiledning. Vi er også opptatt at du som kunde skal føle deg trygg når du handler i vår nettbutikk, og at dine rettigheter bevares gjennom hele kjøpsprosessen, og i etterkant. 

Showroom og lager: Vi har vårt hovedkontor, lager og showroom i Geithus (Vikersund), og utfører monteringer over store deler av Østlandet. Vi har også en egen montøravdeling for Oslo-området.

 

Befaring og veiledning: Vi kan komme på befaringer, hjelpe deg med å designe/tegne større peisløsninger, og montere til konkurransedyktige priser!

Du kan kontakte oss på:

Epost: post@ildstedbutikken.no 

Telefon: 32 17 80 50 ( hverdager 09:00 - 16:00

 

Om Alfa varme og pipeteknikk AS:

Org nr: 990 497 370

Selskapsform: Aksjeselskap

Stiftet: 01.10.2006

Daglig leder: Lars Morten Ringdal

www.alfavarme.no

Telefon:  32 78 44 00

Adresse: Apalveien 1, 3360 Geithus

Sentral godkjenning: Last ned godkjenningsbevis

 

 

 

  

 

Bli med i vår kundeklubb