Augmented Reality

Nå trenger du ikke lenger å lure på hvordan peisen vil se ut hjemme hos deg selv!

Med Augmented Reality (AR), eller på norsk -"utvidet virkelighet", kan vi flytte noen av våre ildsteder inn i din egen stue ved hjelp av enkle tastetrykk. Denne teknologien tilfører nemlig digitale elementer inn i vår egen verden ved hjelp av kameraet på din mobil eller ditt nettbrett.

På denne måten kan du via vår nedlastbare app, scanne inn en av våre QR-koder som du finner på produktsidene, og rette kameraet på mobilen mot det stedet du vil installere ditt nye ildsted. En 3D-modell av produktet vil dukke opp på skjermen, og plassere seg inn i ditt stuemiljø. Ved hjelp av en såkalt "tracker" som du printer ut på et A4-ark og legger på gulvet, vil 3D-modellen plassere seg på riktig plass og i riktige proporsjoner. Når du bruker en tracker, kan du også bevege deg rundt ildstedet og se 3D-modellen fra forskjellige vinkler i stuen din.

Se alle våre utvalgte ildsteder med 3D-visning HER

Slik gjør du:

1: Gå inn på et produkt i vår nettbutikk:

  MERK: Det er kun noen utvalgte modeller med 3D-visning, men vi utvider fortløpende. For oversikt over alle ildstedene med mulighet for 3D-visning, se HER

 

2: Last ned Augment-appen:

For å kunne bruke denne muligheten, må du laste ned augment-appen til din mobil eller ditt nettbrett. Dette kan du gjøre via  denne linken.  Følg instruksjonene for nedlastingen. Du behøver ikke brukernavn eller passord for å bruke appen med våre produkter. Du kan derfor hoppe over punktet for dette.

 

3: Print ut en "Tracker":

For at 3D-modellen av ildstedet skal fungere optimalt og framstå i riktige størrelse på ditt stuegulv, så må du bruke en tracker. Dette er et dokument med et spesielt mønster, som du skriver ut via en printer på et A4-ark. Legg trackeren på gulvet foran pipen, eller der du ønsker å installere det nye ildstedet.

Trykk på bildet over for å skrive ut trackeren.

 

4: (Ved pc´en) -Trykk på Live View-knappen:

Trykk på Live view-knappen som vist på bildet under, og et nytt skjermbilde vil dukke opp. Scroll ned til QR-koden på høyre side (QR-koden er en hvit firkant med et sort mønster). 

 

5: Åpne Augment-appen og scan QR-koden:

Bruk appen på mobilen eller nettbrettet og scann QR-koden på pc-skjermen. Du scanner ved å trykke på "Scann"-knappen i menyfeltet.

 

 

6: Pek kameraet på mobilen eller nettbrettet mot trackeren på gulvet:

Pek kameraet mot trackeren på gulvet. Du kan med fordel stå 1 til 2 meter unna. Appen vil scanne trackeren gjennom kameraet på mobilen, og en 3D modell av ildstedet du har valgt vil dukke opp på skjermen. Nå kan du bevege deg rundt peisen, så lenge du har trackeren innenfor skjermens rammer. Går du for langt unna, så vil peisen bli borte og du må gå nærmere for å få den fram igjen. Du kan når som helst ta et skjermbilde av peisen i din stue ved å trykke på kamera-ikonet i appen.

Tips:

- Du kan flytte på 3D-modellen ved å flytte trackeren dit du vil :)

- Appen fungerer best i rom med mye lys. Dersom ikke kameraet klarer å lese av trackeren på gulvet på en god måte, kan 3D-modellen stå skjevt, eller virke ustabil.

 

 

Nå som du har gjort dette, kan du bruke den samme trackeren på alle våre 3D-modeller. Bare gå inn på neste produkt med 3D-modell, og scan QR-koden på dette produktet. På denne måten kan du se hvordan flere produkter passer inn hjemme hos deg.

 

Lykke til!

Bli med i vår kundeklubb